Benzodiazepinova poradna  

Dotazy

Xanax a pokracovani

casey1

Dobrý den Momentálně řeším svoji závislost na xanaxu uz jsem bohuzel na 8-12mg denne jina behem dne citim znamky abstinencnich priznaku.
Kazdy den hledam odvahu zavolat na detox ale bohuzel az do tedka jsem tvz funkcni protoze podnikam jsem take 800 cisty od alkoholu takze chapu ze jsem vymenil zavislost za zavislost. Kam bych mel smerovat svoje prvni kroky predpokladam na detox ale 3
Mesicni lecba je bohuzel kuli rodinym a financnim stavum vyloucena uz jsem jednou tento prispevek psal od te doby uz nastoupili i sebevrazedne myslenky proste unik konecne klid bohuzel stale nemam zabepezpecene finance abych mohl jen tak nechat dum ze dne na den zkrachovat zadluzit a ho budu rad za jakekoliv kontakty jsem ze Znojma kde se vam pomoci dostane 0 je tu jen spolecnost podane ruce ktera spise resi terapie lide na pervitinu coz jim nikdo nemuze mit za zle a adiktolozka v mistni nemocnici uz davno nefunguje jakekoliv kroky ktere poradite budu rad chapu ze soudit cizi cloveka na dalku je posuzovat ale rodine zazemi takove nemam ze by me nekdo osvobodil(financne pokryl) abych mohl na 4 mesice na lecbu…

Odpověděl: Hana Skořepová

Dobrý den, 

před nějakým časem jste měl stejný dotaz a bohužel asi ta moje odpověď bude podobná. Bylo by nejvhodnější jít na detox, kde to proběhne nejbezpečněji a za nejkratší dobu než ambulantní cestou. Je to asi vhodnější varianta než čekat až nebudete schopen vydělávat peníze vůbec. Náhlé vysazení Xanaxu může být potenciálně nebezpečné nebo život ohrožující pro jednotlivce užívající pravidelně po delší dobu, někdy vedoucí k záchvatům nebo smrti. Důrazně se doporučuje snižovat dávku postupným snižováním množství užívaného každý den po delší dobu, místo aby se náhle zastavilo.

Pokud se nebudete chtít jít léčit s hospitalizací, tak po detoxu již můžete docházet ambulantně. 

Zkuste se domluvit na detoxifikaci v Brně nebo v Havlíčkově Brodu. Nemám informace, jak dlouho budete muset čekat, je potřeba se s nimi spojit a domluvit konkrétně.

Zde jsou kontakty na detoxy:

 

Detoxifikace Brno Černovice

Húskova 2, Brno, 618 32

 

Tel.: 548 123 339
MUDr. Jiří Pokora
www: http://www.pnbrno.cz/

 

Fakultní nemocnice Brno, Psychiatrická klinika

Detoxifikace

Jihlavská 20, Brno, 635 00

 

Tel.: 532 232 302
prim. MUDr. Oldřich Synek
www: http://psychiatrie.med.muni.cz/

 

Detoxifikace Havlíčkův Brod

Rozkošská 2322, Havlíčkův Brod, 580 23

Tel.: 569 478 170

 

Příjem pacientů z celé ČR, muži i ženy starší 18 let, závislí na návykových látkách (alkohol, pervitin, marihuana, léky, opiáty, halucinogeny,...) a patologičtí hráči. Léčba i pacientů s nařízenou ochrannou ústavní léčbou. Neposkytuje substituční léčbu.

prim. MUDr. Hana Houdková

www: http://www.plhb.cz

 

A pokud budete to chtít řešit ambulantně, můžete se kromě Podaných rukou (určitě se věnují všem typům závislosti nejen na stimulanciích) obrátit i na tyto organizace, kteří Vám pomohou s řešením situace.

 

Remedis, s. r. o.

Ambulantní programBratislavská 41, Brno, 602 00

Tel.: 720 071 462

Ambulance je určena dospělým uživatelům návykových látek (včetně alkoholu a tabáku) i patologickým hráčům. Cílem je i spolupráce s osobami blízkými a se sítí dalších specializovaných služeb (adiktologických, zdravotních i sociálních).

 

Bc. et Bc. David Věchet
www: http://www.remedis.cz/

Brno, Ambulantní léčba a poradenství

ÚPLZ A Kluby Brno, z. ú.

Ambulantní program

Křenová 67, Brno, 602 00

Tel.: 548 211 860

pro uživatele legálních návykových látek (alkohol, léky, hazardní hry)

Martin Klíč
www: http://www.akluby.cz

 

RENADI o. p. s.

Ambulantní programBratislavská 2, 3. patro, Brno, 602 00

Tel.: 539 011 302, 721 911 633

mapování a diagnostika závislosti a léčba; specializace na závislosti na hazardních hrách, návykových lécích a alkoholu; služba je určena i rodinným příslušníkům

Mgr. Veronika Šuráňová
www: http://www.renadi.cz/

 

Pokud jste stále rozhodnutý to řešit, udělejte to, a nepočítejte dny, byla by škoda to odkládat.

Přeji hodně zdaru

HS

 

 

DMS

Zpět