Benzodiazepinova poradna  

Dotazy

Hospitalizace

Casey1

Dobry den z uzivani xanaxu 7-10mg denne bez predpisu. Jsem nevedel jak dal tak jsem prez pohotovost skocil hospitalizovan na psych oddeleni krajske nemocnice davaji mi rivotrill kapky a Tiapridal bohuzel jsou jen ranni vizity a neni tu psycholog tvrdi ze me odvyknou tady ale Lekari vas tady maji jak pokladni na pokladne v supermarketu takze se neda s nikym moc normalne mluvit kam bych se mel obratit dal kam volat? Jedna se Jihomoravsky kraj (Znojmo) pohybuji se v Americkych forech na facebooku zamerenych pouze na benzo&recovery ale nikdo tady nema zajem to prokonzultovat

Odpověděl: Hana Skořepová

 

Dobrý den Casey,

 

děkujeme za důvěru, s jakou se na nás obracíte. Nejsme si jistá, co v tuto chvíli Vám doporučit. Pokud jste nyní hospitalizován, kde se Vám snaží vysadit léky, bylo by dobré setrvat na detoxu. Při reversu bez zajištění další péče by Vám hrozily odvykací stavy. Pak je možnost se obracet na odborné služby ambulantní anebo pokračovat v hospitalizaci na oddělení závislostí při jiné psychiatrické nemocnici. Obě následné léčby by bylo dobré si zařizovat v průběhu současné hospitalizace, kde Vám mohou pomoci s vyjednáním a plynulým přestupem. Zde Vám dávám odkaz na stránky, kde je možné vyhledat příslušná odborná zařízení https://www.drogy-info.cz/mapa-pomoci/?t=&r=&d=&c=#result

 

Souhlasím s Vámi, že je potřeba i v tuto chvíli mít psychologickou podporu, moci s někým probrat aktuální stav. Napadá mě, zda by se dala využít na konzultaci lékařka z AT ambulance, která je při nemocnici ve Znojmě. Tento odkaz jsem našla právě na stránkách www.drogy-info.cz - rubrika Mapa pomoci:

 

AT ambulance při Nemocnici Znojmo

MUDr. Jana Janského 11, Znojmo, 669 02

Tel.: 515215192
MUDr. Šárka Šestáková
www: http://www.nemzn.cz

 

Možná spolu s oddělením, kde jste nyní hospitalizován, spolupracuje. Jinak by měla mít nemocnice v nabídce i služby psychologa, který funguje v rámci jiných oddělení. 

Obecně totiž platí, že v době hospitalizace se kvůli problémům s uhrazením služby (konzultace) nespadající pod místo pobytu v nemocnici, nevyužívá služeb jiného zařízení. 

 

Přeji Vám trpělivost a výdrž ke zvládnutí této situace. Pokud byste potřeboval se na něco zeptat, pokusíme se o řádnou odpověď.

 

Za Drogovou poradnu

HS 

 

 

 

DMS

Zpět